top of page

''Iedereen kan sporten, ook mensen met een handicap.''

"Ik ben via mijn mama in contact gekomen met Project.Mensch. Eind juni 2020 zocht ik naar een sportieve assistente. Mijn mama wordt al 2 jaar begeleid door het coachteam van Project.Mensch. Bij haar heb ik mooie resultaten gezien, die me overtuigd hebben om begeleiding bij hen te vragen.Project.Mensch stelt mijn trainingsschema op, stimuleert me tijdens de training en corrigeert mijn houding."

"Eind oktober wil ik 17 kilometer lopen met mijn racerunner. Een afstand waarvan ik nooit dacht dat het me zo lukken. Om een mooie vergelijking te maken, wanneer je een 5 kilometer loopt op een racerunner loop je een halve marathon. Wanneer je 10 kilometer loopt op een racerunner is dit gelijk aan een volledige marathon.

"Het belangrijkste dat ik geleerd hebt is om mijn voeten zo recht mogelijk neer te plaatsen op de grond en zo actief mogelijk af te duwen van de grond. Een rechte rug is ook bevorderend, zodat de benen zo gestrekt mogelijk zijn en zo loop ik een egaal tempo.

Wat ik graag wil meegeven is het volgende: iedereen kan sporten, ook mensen met een handicap."

"Ik wil geen speciale club hebben, Project.Mensch doet dit ook voor mensen met een beperking. Ik ben hen daar héél dankbaar voor. Bedankt Project.Mensch."

Op vrijdag 23 oktober 2020 loopt Sofie 17km op haar racerunner in het Park van Aalst.

Samen met Project.Mensch maken we er een leuk event van!

Succes Sofie!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page