top of page

"Mijn geheim om de balans in evenwicht te houden is op regelmatige basis sporten in combinatie


Kim M. begon in 2020 bij Project.Mensch met een basic-formule. Haar doel is om fitter, strakker en veel bewuster door het leven te gaan. Door op regelmatige basis te bewegen doorheen de week kan ze haar evenwicht terugvinden. Als extra bij de één-op-één coaching maken we een workoutschema voor thuis via onze applicatie. Op die manier kan ze gecontroleerd verder trainen in functie van haar doel.

Hieronder vertelt Kim in het kort haar verhaal bij Project.Mensch

Hoe ben je in contact gekomen met Project.Mensch?

"Ik ben via een kennis in contact gekomen en was heel nieuwsgierig naar de aanpak van Project.Mensch."

Wat is jouw doel en hoe zal Project.Mensch je daarbij helpen?

"Mijn doel is om strakker en fitter door het leven gaan. Door de doelgerichte oefeningen tijdens de Mensch-trainingen kan ik focussen op de pijnzones zoals buikspieren, arm -en beenspieren, maar ook vooral versteviging van de rugspieren."

Wat is jouw geheim voor keep the balance?

"Mijn geheim om de balans in evenwicht te houden is om op een regelmatige basis te sporten in combinatie met een gezonder eetpatroon en positivisme en vooral geloof in mezelf."

Hoe ervaar je Project.Mensch? "Het zijn top ladies die weten wat ze willen! Ze gaan er volop voor om hun dromen waar te maken en hun noden in te vullen, dit enthousiasme stralen ze ook uit naar anderen."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page