top of page

"Sinds ik gestart ben met het volgen van de runcoaching merk ik een positieve evolutie, in temp

Katrien B. volgt sinds een jaar personal training en specifiek runcoaching bij Project.Mensch. Katrien is iemand die weet wat ze wil en kan op een speelse manier een trainingsproces perfect doorlopen. De afgelopen maanden heeft ze tijdens haar trainingsperiode een enorme vooruitgang geboekt in haar basistempo en uithoudingsvermogen. Tijd om eens te luisteren naar haar verhaal.

-Vertel je persoonlijke vooruitgang en trainingsproces van het afgelopen jaar? "De voorbije jaren liep ik telkens aan hetzelfde (trage) tempo, ik deed wel mee aan loopevenementen waar ik voor trainde, maar merkte niet veel verandering. Sinds ik gestart ben met het volgen van de runcoaching merk ik een positieve evolutie, zowel in tempo, als loopstijl en motivatie om te gaan lopen."

- Wat gaf jou de loopkriebel? "Het zien van deze positieve evolutie en het plannen/opbouwen richting doelen." - Hoe verloopt de runcoaching bij Project.Mensch en hoe ervaar je deze? "De schema’s van de runcoaching zijn aangepast aan mijn werkschema en houden rekening met andere trainingen die gepland zijn, hierdoor kan ik ze goed volhouden. Ze geven mij een goede uitdaging: de afwisselende trainingen zijn nu eenmaal wat boeiender als het standaard tourtje dat ik ervoor deed. Het geeft mij ook een extra push dat de coach mee kan kijken hoe ik het er net vanaf heb gebracht, zo heb ik zelfs als ik alleen aan het lopen ben meer motivatie om de training zo goed mogelijk te doen. Tijdens de groepstrainingen is het leuk om samen te trainen en elkaar te steunen, ook al hebben we elk ons eigen doel."

- Heb je een tip om loopverslaafd te geraken? "Doe eens een babbeltje over lopen met coach Astrid of kom eens meedoen met een groepstraining van Project.Mensch en je zal snel verslaafd zijn." - Heb je een vast loopmaatje? "Vroeger ging ik veel samen met mijn zus lopen, maar door onze verschillende werkroosters is dit minder haalbaar. Momenteel is het meer een afwisseling tussen alleen lopen, samen met mijn zus en samen met enkele anderen van Project.Mensch." - Heb je een bepaalde routine voor een training? "Ik heb geen vaste routine, het liefst ga ik wel ’s ochtends lopen." - Wat is je favoriete looplocatie? Wat is je favoriete looptraining? "Favoriete looplocatie = Buggenhoutbos Favoriete looptraining = progressief of training met redelijk wat versnellingen (de meeste trainingen eigenlijk die niet op een loopband gebeuren 😊 )" - Welke muziek luister je het liefst? "Mijn looplijstje op spotify is zeer gevarieerd, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar (meezingbare) dance music." - Wat zijn je trainingsdoelen voor de komende maanden? "Ik zou graag opnieuw een halve marathon lopen (gezien de loopevenementen van deze lente gekaapt zijn door corona)."

Bedankt Katrien voor jouw verhaal! Veel succes verder.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page