top of page

"Geef jezelf tijd & houd in het achterhoofd dat alles altijd goed komt."

Shawny is startte in november 2018 bij ons aan haar project. Ze viel in totaal 11 kilogram af, kreeg meer energie en werd (gezond) sportverslaafd. Lees hier meer over haar project.

Vertel in het kort jouw verhaal bij Project.Mensch "Ik was al een tijdje op zoek naar een evenwicht tussen voeding en sport. Ik ben gestart bij Project Mensch toen ik nog koolhydraten-arm at, omdat ik op die manier mijn lichaam snel zag veranderen. Niets was minder waar toen ik mezelf op sportief vlak niet meer kon uitdagen. Na veel vallen en opstaan, heb ik onder leiding van A-nutrition een gezond en krachtig eetpatroon opgebouwd. Eentje waar ik mezelf niet straf met het schrappen van producten, maar wel zorgvuldig mijn voeding samenstel. Daarnaast heb ik mezelf zowel sportief als mentaal enorm uitgedaagd. 2019 was een jaar van vallen en opstaan, mezelf tegenkomen, grenzen bepalen, momenten voor mezelf leren inplannen, leren loslaten en mezelf terug graag zien. Dit alles zou dan ook niet gelukt zijn zonder de steun en de dosis girlpower die ik twee x per week kreeg van Astrid, Lara, Karo en Astrid. Alles wat ik nodig had om terug mijn pure zelf te vinden."

Wat vind je bijzonderste dat je aan Mensch blijft herinneren. "Alles heeft tijd nodig, geef jezelf tijd & houd in het achterhoofd dat alles altijd goed komt." Heb je lang nagedacht voordien om te starten en hoe is de beslissing gevallen/wat heeft de knoop doorgehakt? "Ik kende Project Mensch al van bij de start, maar heb pas de beslissing genomen om mij aan te sluiten nadat ik gestopt was met softballen. Ik had nood aan voedingsbegeleiding en een duwtje in de rug om opnieuw van sport te genieten. Ik kende de dames ook en had er het volle vertrouwen in dat zij dit fantastisch gingen doen." Wat is jouw geheim voor 'Keep the balance'? "Tijd nemen om goed te ontbijten ☕ Mij laten inspireren door foodies 🥦 Preppen in het weekend om tijd te winnen tijdens de week. Tijd voor mezelf nemen ✨ Mij omringen met mensen die mij energie geven ⚡ Blijven sporten 🏋🏼‍♀ De zon en de sneeuw opzoeken ❄" Heb je nog persoonlijke doelen? "Mijn lerarenopleiding afwerken, meer tijd vrijmaken om aan yoga/meditatie doen 🧘🏼‍♀, beginnen lezen 📚, afkicken van mijn koffieverslaving 😬 & de GR20 bewandelen 🍃"

We wensen jou nog heel veel succes verder, Shawny!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page