top of page

"Het is een rustpunt even alles vergeten en als er toch iets is kan je het altijd met de coache

Nathalie startte haar project in juni 2019. Het afgelopen jaar heeft ze een enorme progressie gemaakt. De duurzame vooruitgang laat haar nu meer gebalanceerd door het leven gaan. Uitstellen staat niet in haar woordenboek, haar steenvaste aanpak was/is telkens opnieuw met veel zelfvertrouwen en een positieve noot.

"Ik kwam in contact met Project.Mensch via mijn psychologe. Wij hadden toen allebei het idee dat we een beetje vast zaten en zij stelde daarom voor om met Project.Mensch contact op te nemen omdat zij op 3 vlakken werken Body, Mind en Food. Na een kennismakingsgesprek dacht ik meteen: DIT IS HET.''

"Project.Mensch is een rustpunt even alles vergeten en als er toch iets is kan je het altijd met de coaches bespreken."

Mijn eerste doel was vooral kilo’s verliezen. Ik was op dat moment veel te zwaar en ik wou van die kilo’s af. Wat het uiteindelijk geworden is is tevreden zijn met mijzelf. Natuurlijk zit mijn eerste doel daar nog steeds in verweven, maar ik heb een andere mindset gekregen. Ik heb geleerd dat sporten wel degelijk iets voor mij kán zijn. Door de juiste motivatie en een goede coaching die lang meer in mij geloofde dan ikzelf. Zij zijn mij altijd blijven steunen én op die manier hebben we samen dat nieuwe pad gevonden."

"Project.Mensch was en is voor mij een vangnet. Je kan er altijd op terugvallen, ze steunen u waar nodig en het mag ook al eens minder gaan zowel mentaal als fysiek. Ik durf echt te zeggen dat de Nathalie die ik vandaag ben echt mede door hen is. Een jaar geleden zou ik nooit gedacht hebben dat ik nog altijd zou gaan sporten of op citytrip een fietstocht door een stad zou doen om ze te gaan verkennen."

"Leg jezelf niet té veel restricties op en zo ga je vanzelf wat meer gebalanceerd leven.

Laat jezelf toe om eventueel je doel bij te stellen. Het is echt geen schande. Zorg er ook voor dat je goed omringd bent, en daarvoor is Project.Mensch de ideale plek!

Ik heb zoveel te danken aan Astrid, Lara, Bien en Astrid Roekens. Daarom blijf ik deelnemen aan hun sportactiviteiten en durf ondertussen zeggen dat ik ervan geniet! Zeker de moeite waard..."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page