top of page

Ongeluk op vrijdag de 13e? Neen hoor, wij delen geluk.

Sinds vorige week hebben wij iemand nieuw in ons team. Dit geluk willen wij met jou delen! Lees meer over onze nieuwe menschkracht, coach Karolien:

"De vlotte omgang en vertrouwde huissfeer met de mensen zorgt ervoor dat ieder zich snel thuis voelt. Ik voelde van bij het begin dat dit één van de redenen is waarom mensen openbloeien. Ze kunnen zichzelf zijn, ze mogen zichzelf zijn, ze mogen praten over hun gevoelens, over situaties en dergelijke meer."

Karolien, vertel wat meer over jezelf?

''Ik ben Karolien Bien, afgestudeerd als Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecratie, specialisatie fitness. Ik ben geboren in 1993 en woon sinds mijn geboorte in Ternat.

Ikzelf speel al enkele jaren voetbal bij Hoger Op Wolvertem Merchtem, die momenteel in 2e nationale gerangschikt staan. Sinds kort werk ik voor Project Mensch en realiseer hierbij mijn droom en passie om mensen te begeleiden binnen het sportgebeuren.''

Wat vind je bijzonder aan Project Mensch?

''De naam Project.Mensch viel me al enige tijd op en maakte me nieuwsgierig om verder te kijken, ik wilde meer weten over hun concept en hun visie. Project.Mensch werkt rond een basisdriehoek die het fysieke, voeding en het mentaal welzijn met elkaar verbind. In mijn opleiding heb ik geleerd dat die 3 aspecten samenhangen en elkaar  beïnvloeden.

Juist daarom is het belangrijk om rond alle 3 aspecten te werken om zo tot een optimaal en duurzaam resultaat te komen. Via de voetbalwereld ben ik in contact gekomen met Lara en Astrid. Ik was eerlijk gezegd onder de indruk van hun manier van coaching, aanpak en omgang met mensen."

"Getraind worden, op de drie vlakken, bij Project Mensch is een uitlaatklep voor velen. De vlotte omgang en vertrouwde huissfeer met de mensen zorgt ervoor dat ieder zich snel thuis voelt. Ik voelde van bij het begin dat dit één van de redenen is waarom mensen openbloeien. Ze kunnen zichzelf zijn, ze mogen zichzelf zijn, ze mogen praten over hun gevoelens, over situaties en dergelijke meer.

Hier heerst geen competitie tussen de mensen, vooral een warme en motiverende sfeer. Fun gegarandeerd!"

Wat is je kracht als coach?

​"Mijn kracht als coach is mijn kennis vanuit mijn opleiding, daarnaast ook het empathisch vermogen en de sociale omgang met mensen. Ik vind het belangrijk mensen correct te begeleiden, te motiveren en ook een persoonlijke band te creëren."

"Ik denk dat ik een goede aanvulling ben van het team door mijn kennis en persoonlijkheid."

Waar wil je jezelf nog extra in bijschaven de komende jaren?

​"Het leven is een leerproces, ik wil blijven bijleren op alle vlakken om te verbeteren in mijn taak als coach. Ik zou graag mijn kennis rond voeding  willen bijschaven. Daarnaast zoek ik voortdurend naar nieuwe zaken binnen de fitnesswereld en sportwereld om up-to-date te blijven."

Wat is jouw slogan om door het leven te gaan?

'Living in the moment'

"We leven 1 keer en dan kan je beste alles er meteen en zoveel mogelijk uithalen.''

Hiermee wil zeggen: volg je hart en doe dingen waar je gelukkig van wordt. Verzorg daarnaast jouw gezondheid, verwen jezelf en alles met mate. Overwin je angsten, ga uitdagingen aan, doe dingen die je nog nooit gedaan hebt, get out of your comfort zone!"

Zo, deze topper verwelkomen wij al te graag!

Welkom Karolien!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page