top of page

"Those who think they can and those who think they can't are both usually right." – Co


Zelfvertrouwen is de weerbaarheid die ervoor zorgt dat je niet uit je lood wordt geslagen bij een kleine of grote tegenslag. Het is de opgebouwde mindset die je gewoon ook beter doet voelen en bijgevolg ook aangenamer in de interactie met je omgeving maakt. Toch is een positief zelfbeeld zeker niet vanzelfsprekend. Heel wat mensen kampen met een laag zelfvertrouwen, en dat is heel menselijk. In onze huidige maatschappij waar overexposure heerst op social media, is het niet simpel om recht in je schoenen te blijven staan en in evenwicht door elke week te fietsen.

Toch kan je met wat begeleiding en oefeningen op verschillende domeinen leren om je zelfbeeld stapsgewijs op te bouwen of te herstellen na een traumatische ervaring of zware periode. Wacht je steeds op goedkeuring van de mensen rondom jou? Voel je de arendsogen van de wereld op je rug? Ervaar je de mogelijke veroordeling van anderen als een zwaar gewicht op je schouders? Dan is het tijd om aan je zelfvertrouwen te werken en jezelf te definiëren in plaats van anderen je in een vakje te laten steken.

Innerlijke rust, een gezond voedingspatroon en sportdoelen, dragen allen bij tot een beter zelfbeeld. Wees daarom fier op elke stap in de juiste richting en vergeet nooit waar en waarom je gestart bent met bewuster aan jezelf te werken.

 

Gaan we samen op weg richting meer zelfvertrouwen? Dan is ons volgende Mensch.Weekend zeker en vast iets voor jou. Van vrijdag 29 maart 2019 (vanaf 18u) tot zondag 31 maart 2019 werken we in een rustgevende omgeving aan zee aan je zelfvertrouwen, geborduurd rond onze basisdriehoek.

Inschrijven kan nu al op onze website via deze link.

Tot dan!

Mensch.groetjes,

Lara en Astrid

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page