top of page

Michiel: 'Door de focus naar het positieve te verleggen, verloopt alles veel vlotter.'

"De afgelopen maanden heb ik mij toegelegd op mijn minder goede capaciteiten als doelman. Op verschillende vlakken stond ik al ver, terwijl andere zaken niet volledig mee evolueerde. Ik ben gestart met mijn voeding op punt te zetten. Ik merk dat het belangrijk is voor mijn sportprestaties. Half mei startte ik, bij Lara en Astrid, met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Mijn doel was/is om zo fit mogelijk het nieuwe voetbalseizoen te starten. De werkpunten die we onderweg tegenkwamen, werden grondig besproken en aangepakt. Doordat we vroeg gestart zijn, op een rustige manier, had ik ruimte om mezelf op een rustige manier te ontwikkelen.

Mijn sterke punten werden onderhouden, technisch verbeterd en naar een hoger niveau getilt. Wanneer ik me na een aantal weken fitter voelde, werd het opmerkelijk hoe mijn explosiviteit duidelijk verbeterde, in combinatie met een daling van 2% in vetpercentage. Kortom, kon ik op fysiek vlak terugblikken op een geslaagde off-season.

Doorheen deze trainingsperiode kreeg ik een andere kijk op mijn trainingen. Vroeger was ik snel ontgoocheld wanneer iets niet goed lukte op training. Nu focus ik mij op de positieve dingen, de dingen die goed gaan, en af en toe koppelen we terug op de dingen die iets moeilijker gaan. Deze balans zorgt ervoor dat die moeilijkere zaken tot mijn verbazing beter gaan.

Dit is ook wat ik vooral onthoud aan mijn trainingen bij Project.Mensch: de positiviteit die Lara en Astrid steeds uitstralen en zo ook overbrengen op hun projecten, is top. Want dat is nog steeds het belangrijkste: je goed in je vel voelen met een positieve kijk op de dingen.

Ik kijk uit naar het nieuwe voetbalseizoen. Hopelijk wordt de arbeid en de vele uren training nu omgezet in een topseizoen. Graag zou ik dit seizoen mijn ploeg zoveel mogelijk punten kunnen bezorgen op het veld. Ik doe het graag, dan komt de rest automatisch. Maar bovenal, de progressie die ik de afgelopen 2 maanden gemaakt heb fysiek én mentaal, is al een succes op zich.

Project.Mensch in één zin? Met behulp van twee top personen/coaches jouw grenzen op mentaal en fysiek vlak verleggen. "

Bedankt Michiel voor jouw enthousiasme en doorzetting de afgelopen maanden.

We wensen je heel veel succes tijdens jouw nieuw voetbalseizoen.

Mensch.groeten,

Lara en Astrid

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page