top of page

Tessa: 'Ik heb mezelf helemaal teruggevonden'

Deze foto zegt meer dan woorden, of toch niet ๐Ÿค”?

Het verschil op deze foto is 100% zichtbaar. Maar wat niet weergegeven is op deze foto is misschien wel de key ๐Ÿ—. Tessa, een project van ons, reeds 13 maanden actief bij Project.Mensch. Doorzetting, wilskracht en op zoek naar een mooie balans โš–.

SHE GOT IT ALL. Ze gaf ons niet alleen extra inzichten, zij bevestigde tevens onze kernkracht van de drie basisdomeinen (Mind ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚, Food ๐ŸŽ, Physical ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€) waar Project.Mensch voor staat.

Tessa even aan het woord (daar is ze trouwens heel goed in๐Ÿ˜‰):

It all starts in the...

Mind ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚ 'Ik ben pas mijn gewicht als een probleem gaan zien toen het mij begon te hinderen in het dagdagelijkse leven. Mijn lichaam voelde niet meer hetzelfde aan.

Food ๐ŸŽ Dit gevoel bracht me op dieet-boeken voor secret santa, aangezien we rond kerst 2016 waren. Ik kreeg enkele boeken cadeau en hier ben ik mee aan de slag gegaan. Uiteraard heb ik daar wel mijn eigen draai aan gegeven... in de eerste 3 maanden, ben ik zoโ€™n 10 tot 12 kg afgevallen.

Physical ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€ Daarna ben ik bij Project.Mensch gestart, en ben ik blijven eten zoals ik had geleerd uit het boek. Die laatste loodjes waren enorm zwaar, maar deze combo heeft ervoor gezorgd dat ik nu in het totaal zoโ€™n 16/17kg ben verloren.'

Combinatie Mind + Food + Physical 82 kg -> 64 kg

Einddoel bereikt? ๐Ÿ† 'Fysiek๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€ begin ik mij sterker te voelen en voel ik mij vooral beter in mijn vel. Ik ben terug blij met hoe mijn lichaam โ€˜aanvoeltโ€™ en dat ik van mezelf vind dat ik er beter uitzie. Heel sterk ben ik nog niet, dat is mijn volgend doel bij Project.Mensch. Lichtjes in spiermassa bijkomen.' 'Op mindvlak๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚ heeft het langer geduurd maar ik kan mijn eigen wel op een positievere manier bekijken.' 'Daarnaast heb ik geleerd om kleinere porties te eten ๐ŸŽ, om gezonder te eten en af en toe te zondigen, om zeker wijn te blijven drinken en te genieten van het leven maar met mate.'

Proficiat Tessa๐Ÿ‘๐Ÿฝ met jouw vooruitgang en enthousiasme de afgelopen maanden. We keep going!!๐Ÿ”‹

Wat belangrijk is om te onthoudenโ— Elke keuze die je maakt, alles waarnaar je wilt toewerken start in jouw hoofd โ€˜your mindโ€™ ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™‚. De zichtbare transformatie op deze foto is het gevolg van wat er in het hoofd omgaat (denk aan zelfbeeld, zelfvertrouwen, โ€˜wat denken anderen van mijโ€™, het fitheidsgevoel en de confrontatie met jezelf) en hoe bewust je met een gezonde balans bezig bent. En dat is wat Project.Mensch doet... mensen bewustmaken en een duwtje in de rug geven.

Er is veel mogelijk, wanneer je erin gelooft.

Mensch.groetjes,

Coaches Lara en Astrid

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page