top of page

Femke: 'Mensch. is de beste beslissing die ik voor mezelf nam'

"Coaching is een stuk jouw hart geven door heel individueel te werk te gaan en te geloven in de verschillende doelstellingen van de mensen die wij begeleiden. Menschen staan bij ons gelijk.

Maar waar we Femke een enorme vooruitgang zien boeken op de drie vlakken is voor ons als coaches fantastisch om te zien."

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Femke: 'Ik ben bij Project.Mensch terechtgekomen via Facebook. Ik kende Astrid van vroeger bij de atletiekclub. Het leek voor mij op het eerste zicht een goed coachingsprogramma, daarom ben ik er mee gestart. Tot nu toe heb ik nog geen dag spijt gehad, integendeel. Mensch. is de beste beslissing die ik voor mezelf nam.' Wat heb je bij Project.Mensch, voor jezelf, al bereikt?

Femke: 'Ik ben een jaar bezig bij Project.Mensch. Ondertussen doe ik oefeningen waarvan ik nooit dacht dat ik ze ooit zou kunnen, en ben ik terug gestart met lopen. Ik wou meer sporten en het feit dat de afspraken met Astrid & Lara een handige stok achter de deur zijn, motiveert dit extra. Voor mijzelf is het belangrijkste dat ik weer sport, want ik doe niets liever. Het heeft even geduurd om een balans te zoeken tussen werk, sport en al mijn andere activiteiten, maar ondertussen loop ik terug. Dat doet vooral mentaal veel deugd aangezien ik enorm graag loop. Ook mijn energieniveau is enorm positief geëvolueerd. Hoe meer energie, hoe steviger je kan trainen. Zelf heb ik mentaal een klik gemaakt en merk ik nu wat ik allemaal kan. Dat geeft een zalig gevoel.' Wat is er bijzonder aan Mensch? Raad je het aan om mensen bij Project.Mensch in begeleiding te gaan?

Femke: 'Bijzonder aan Project.Mensch is dat iedereen er terecht kan voor coaching. Van beginner tot topsporter. De personal training wordt gegeven op jouw niveau, en helpt je beter worden. Ook jouw doelen worden besproken of je kan zelf aangeven wat je meer wilt trainen. Ze hebben beide genoeg ervaring in (top)sport en ook op het vlak van mind en voeding zit het goed in elkaar. Het klopt echt dat die drie dingen in balans moeten zijn. Verder zijn Astrid en Lara allebei twee fantastische dames naast het feit dat ze uitstekende coaches zijn.' Heb je nog persoonlijke doelen?

Femke: 'Door Project.Mensch loop ik op 27 mei de twintig kilometer van Brussel mee. Doelstelling is om de twintig gewoon uit te lopen, aangezien ik nog maar pas weer aan het lopen ben. Nadien wil ik wat aan mijn snelheid werken en enkele lokale loopwedstrijden lopen deze zomer. Op het gebied van de personal training is voor mij vooral loopscholing en core-stability van belang. Core-stability oefeningen doe ik ook echt heel graag, dus dat is mooi meegenomen. En wat krachttraining mag er ook bij! Met dank aan Femke W. voor haar enthousiasme en wilskracht het afgelopen jaar.

Project.Mensch

Meer informatie over onze begeleiding?

Klik even door naar deze link en ontdek Project.Mensch.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page