top of page

'Ik wil, ik wil, ik will? … Ik zou graag!'

Lees hier Eva D.B. haar verhaal en getuigenis over haar project.

"Ik wil, ik wil, ik will? … Ik zou graag!“ waren jaren geleden de wijze woorden van mijn papa toen ik weer iets te gretig vanalles wou. Tot op de dag van vandaag betrap ik er mezelf nogsteeds op dat ik teveel wil. Ik wil een goede mama, partner, vriendin, dochter, (schoon)zus, buurvrouw, student, collega en keukenprinses zijn. Daarnaast wil ik ook een mooi huis, perfecte feestjes geven, met vriendinnen op stap gaan, mooie reizen maken, enzovoort. Oh ja, en ik wil ook nog relax in het leven staan! Met een beetje gezond verstand weet het kleinste kind dat dat net iets teveel is om te willen. Maar het "willen“ loslaten is geen makkelijke zaak. En ja, ook ik kwam mezelf tegen.

Het werd tijd om na te denken over hoe het anders kon.

Samen met Project.Mensch (en hun basisdriehoek Mind-Food-Physical) ging ik op zoek naar mijn balans.

Hoe ben je in contact gekomen met Project.Mensch?

Eva: 'Een echte doorbijter ben ik eigenlijk nooit geweest in het sporten. Een karaktertrek waar ik niet echt fier op ben. Het idee om met een 'personal coach' aan de slag te gaan werd vele malen terug opgeborgen omwille van de veel te hoge kostprijs of niet bij de deur. Toen een vriendin me met overtuiging sprak over haar ervaring met 'Project.Mensch' en de twee gedreven leading ladies, was mijn interesse direct gewekt.

Wat is er zo bijzonder aan Project.Mensch?

Eva: Wat ik zo bijzonder vind aan Project.Mensch is de vriendschappelijke sfeer waarin je telkens weer dat stapje hoger wordt getild. De variatie aan oefeningen en de mentale ruimte die wordt gecreeërd om te werken aan Mind, Physical & Food. Maar niet te vergeten ook de lach & volharding waarmee Lara & Astrid met ieder 'Project' aan de slag gaan.

Vind je voor jezelf dat je al progressie gemaakt hebt?

Eva: Ondanks mijn rugklachten heb ik er altijd van gedroomd om tenminste 5km te kunnen lopen. Dit zou echter nooit mogelijk zijn zonder versteviging van de rug-, buik- en beenspieren om de schokken op te vangen. Gestaag voel ik de vooruitgang (en ja, ik voel de spieren branden), wordt het hoofd vrijgemaakt en komt de droom dichterbij. Ik zou niet meer zonder 'mijn Project-momenten' willen.

Wat zijn jouw doelen op mentaal, voeding -en fysiek vlak?

Eva: Mijn mentale & fysieke gezondheid komen meer en meer in balans. Aan mijn voeding dient nog gewerkt te worden. Daar ontbreekt me vaak het karakter op sociale gelegenheden & metaal moeilijkere momenten. Misschien zou het helpen dat ik een foto van Lara & Astrid in mijn koekjeskast hang! :-)

Heb je een wijze raad/tip voor de mensen?

Eva: Gewoon starten, niet twijfelen! Wees mild voor jezelf en weet dat we allemaal wel eens een uitgestoken hand nodig hebben.

Wil jij meer informatie over onze begeleiding of heb je een andere vraag?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@projectmensch.be.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page