top of page

Een knallend nieuw Mensch.jaar tegemoet!

Happy Mensch.Year!

Project.Mensch 2017

Het nieuwe Mensch.Jaar is officieel van start gegaan!

Vorig jaar, januari 2017, werd Project.Mensch geboren. Het was een stap in het duister, waar veel risico's aan verbonden waren, onwetend wat er op ons ging afstormen. De afgelopen twaalf maanden zijn we binnen ons Project.Mensch-team rijker geworden. Het verliep niet altijd even vlot. Maar de projecten en de mensen die Project.Mensch een stuk omgetoverd hebben tot vandaag, gaven ons de nodige energie om dag in dag uit te geloven in wat we opstartten.

Ons rijkdom als mens werd het afgelopen jaar uitgebreid naar meer kennis, vertrouwen, geluk, enthousiasme én energie. We willen al deze mensen: van die-hard Menschen. tijdens hun individuele projecten, trainingsbeesten tijdens onze bootcamps, doorzetters tijdens onze groepslessen, atleten tijdens de teamtrainingen, eerlijke deelnemers tijdens teambuildings tot alle mensen die een link hebben met Project.Mensch, bedanken.

Oprecht DANKJEWEL.

Open het nieuwe Mensch.jaar in één, twee, drie.

Je hoort nog van ons,

Mensch.groeten,

L. A.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page