top of page
Foto Lara.jpg
LARA MOUCHERON

CO-FOUNDER PROJECT.MENSCH

BASKETBALPLAYER

COACHING THE MIND - THE FOOD - THE PHYSICAL 

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Lara Moucheron - Since 7 juni 1991 - zaakvoerder PM

Lara is afgestudeerd als sociologe aan de VUB in 2014 en heeft vervolgens in hetzelfde jaar ook een postgraduaat Sportmanagement behaald aan de VUB. Tot slot behaalde ze haar diploma  Preventieadviseur-Ergonomie niveau 1 aan de Odisee Hogeschool.

Op dit moment is ze actief binnen externe bedrijven als prevenetieadviseur, specifiek voor ergonomie. Het opmaken van risico analyses en zoeken naar een ergonomische oplossing om de gezondheid van de werknemers te garanderen/verbeteren binnen bedrijven is haar vakgebied.

Hiernaast zal Lara zorgen voor de administratie achter de schermen en het persoonlijk contact met de klanten om de kwaliteit van onze coaching zo hoogstaand mogelijk te houden.

De sportkriebels zijn bij haar 100% aanwezig. Ze was jarenlang actief als basketbalspeelster (vanaf haar 5 jaar). Naast haar trainingen ging ze aan de slag als basketcoach bij de jeugd om haar ervaring te delen. Momenteel is ze actief als Headcoach bij Dames 1 Basket Willebroek

_MG_6038.JPG

Astrid Verhoeven - Since 2 februari 1995 - zaakvoerder PM

Astrid is afgestudeerd in 2016 als Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan de Erasmus Hogeschool te Brussel. Ze combineerde haar studies met topsport. 
Astrid was meervoudig provinciaal, Vlaams en Belgisch Kampioen Veldlopen - Piste, daarnaast ook deelnames aan Europese en internationale wedstrijden o.a. European Cross Country Championship (2013-2014), selectie ETC 3000m steeple (Heraklion) en EK-deelneemster München voor de Marathon (2022).

 

Ze is Professioneel marathonloopster in de running voor de Olympische Spelen van Parijs 2023. Met een Perosnal Best van 2u29,19 (10/2023). 
 
Als TOPatleet weet ze dan ook hoe belangrijk doorzettingsvermogen en focus is om jouw doelen te bereiken. Haar aandacht binnen Project.Mensch ligt op het fysiek en het mentaal begeleiden, waarbij haar motivatie, technische bijsturing en enthousiasme haar grote troeven zijn. 
 

 

Foto Astrid.jpg
ASTRID VERHOEVEN

CO-FOUNDER PROJECT.MENSCH

RUNNER 

COACHING THE PHYSICAL -THE MIND - THE FOOD

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
0472/20.45.67
Kasteelstraat 186
9255 Buggenhout
Kerkstraat 117
9255 Buggenhout
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page