Een knallend nieuw Mensch.jaar tegemoet!

January 8, 2018

Happy Mensch.Year!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe Mensch.Jaar is officieel van start gegaan! 

 

Vorig jaar, januari 2017, werd Project.Mensch geboren. Het was een stap in het duister, waar veel risico's aan verbonden waren, onwetend wat er op ons ging afstormen. De afgelopen twaalf maanden zijn we binnen ons Project.Mensch-team rijker geworden. Het verliep niet altijd even vlot. Maar de projecten en de mensen die Project.Mensch een stuk omgetoverd hebben tot vandaag, gaven ons de nodige energie om dag in dag uit te geloven in wat we opstartten.

 

Ons rijkdom als mens werd het afgelopen jaar uitgebreid naar meer kennis, vertrouwen, geluk, enthousiasme én energie. We willen al deze mensen: van die-hard Menschen. tijdens hun individuele projecten, trainingsbeesten tijdens onze bootcamps, doorzetters tijdens onze groepslessen, atleten tijdens de teamtrainingen, eerlijke deelnemers tijdens teambuildings tot alle mensen die een link hebben met Project.Mensch, bedanken. 

 

Oprecht DANKJEWEL.  

 

Open het nieuwe Mensch.jaar in één, twee, drie. 

 

Je hoort nog van ons,

 

Mensch.groeten,

 

L. A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Coach Astrid op het Belgisch Kampioenschap - in balans

February 26, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square