top of page

De check up voor jouw fysieke gezondheid

Project Mensch
Inbody Health Corner

In de inbody health corner krijg je op een holistische manier  inzicht geven over jouw gezondheid. 

 

Naast je lichaamssamenstelling (gewicht, vetmassa, spiermassa) worden ook je lichaamswaterbalans, je cellulaire integriteit en je handkracht gemeten. Dit zijn cruciale factoren om jouw gezondheidstoestand te evalueren.

inbody.png

Screening
op gezondheidsrisico's

Schermafbeelding 2024-05-15 093940.png
Schermafbeelding 2024-05-15 094408.png

Digitale opslag
verkregen resultaten via QR

Resultatenbespreking en plan van aanpak
meteen na metingsmoment

Lichaamssamenstelling

Lichaamsgewicht is de som van totaal lichaamswater, eiwitten, mineralen en lichaamsvet massa. Behoud een evenwichtige lichaamssamenstelling om gezond te blijven.

Inbody Score

 

Totaal score gebaseerd op de lichaamssamenstelling. Dit geeft een duidelijk beeld over de evaluatie over jouw lichaamssamenstelling en gezondheidstoestand.  

CONTROLE VAN CEL INTEGRITEIT

De fasehoek dient als een nauwkeurig instrument om de cellulaire gezondheid te beoordelen en noodzakelijke acties te ondernemen. Versterking van het celmembraan en de structurele functie zal de fasehoek verhogen. Daarentegen kan schade aan het celmembraan leiden tot een verlaagde fasehoek. De grootte van de fasehoek is een indicator voor je algehele gezondheid. 

Lichaamssamenstelling ontwikkeling

Op basis van de resultaten en score van elk onderdeel geeft dit een objectief beeld over hoe je lichaamssamenstelling verandert doorheen de tijd. Aangeraden om elke 6-8 weken opnieuw een check up te doen om de ontwikkeling waar te nemen. 

LICHAAMSWATERBALANS

Het handhaven van de balans van lichaamsvocht is essentieel voor de algemene gezondheid. De ECW Ratio van InBody helpt bij het monitoren en beoordelen van de gezondheidstoestand van een individu. ECW RATIO ANALYSE Deze waarde geeft de verhouding weer tussen het Extracellulaire Water en het Totale Lichaamswater. ECW ratio is nuttig bij het vaststellen van overtollig vocht. Dit kan wijzen op ontstekingen of een oedeem. 

Gericht advies en plan van aanpak

Met deze gegevens en resultaten bekomen uit jouw persoonlijke check up, kunnen wij als coaches jou specifiek en gericht advies geven over jouw huidige gezondheid. En koppelen wij hier de nodige trainings - en voedingsprogramma’s.  

Schermafbeelding 2024-05-15 094111.png

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

SCREENING PM INBODY HEALTH CORNER

Bekijk onze beschikbaarheid en boek de datum en tijd die jou goed uitkomen

bottom of page