Astrid Roekens - Since 13 april 1991

Astrid is enorm gepassioneerd door voeding, gezondheid en sport. Na het behalen van een Master Handelswetenschappen heeft ze zich gespecialiseerd als voedingsdeskundige. Momenteel is ze zich nog verder aan het verdiepen in specifieke sportvoeding. 

 

Als basketspeelster kent ze als geen ander de effecten van gezonde voeding op prestaties, zowel op het basketveld als in het dagelijks leven. Momenteel is ze als speelster aan de slag bij Phantoms Boom in 1e landelijke. 

 

In 2019 richtte ze haar eigen zaak ‘A Nutrition’ op waarbij ze onder meer mensen helpt om gewicht te verliezen, het geven van voedingsadvies en begeleiding van sporters bij hun voeding. Bij Project Mensch werken we heel nauw samen met A Nutrition om een optimale begeleiding voor al onze projecten te kunnen bieden. 

 

Haar visie op het vlak van voeding kan je als volgt omschrijven: “It’s all about balance”. Samen streven we naar het creëren van gezonde voedingsgewoontes, op een duurzame manier. Astrid vindt bovendien persoonlijke begeleiding enorm belangrijk, iets wat perfect aansluit bij de visie die centraal staat bij Project Mensch.

ASTRID
ROEKENS

COACH PROJECT.MENSCH

BASKETBALLPLAYER 

COACHING THE PHYSICAL -THE MIND - THE FOOD

  • White Instagram Icon